Квиток до успіху
Автор: Svetlana   Додано:19 грудня 2016   Переглядів:576   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

«Квиток до успіху»

 

   На  залізничному вокзалі ст. Люботин відбувся ярмарок вакансій під гаслом «Квиток до успіху». Відвідувачі заходу ознайомилися з актуальними вакансіями, які пропонували  сім роботодавців міста, вимогами до претендентів на вакантні посади та загальною характеристикою підприємств, його перспективою економічного розвитку. Були запропоновані такі вакансії як слюсар з ремонту рухомого складу, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, робітник з комплексного обслуговування будівель та споруд, лісоруб, оббивальник меблів, швачка, кухар, офіціант, двірник, бухгалтер.

  Фахівці центру зайнятості ознайомили  мешканців міста  з послугами, які надає служба зайнятості, проінформували  про стан ринку праці, про можливість  набуття професійної освіти за сприянням служби зайнятості та ознайомили з центрами професійно-технічної освіти ДСЗ, учбовими закладами  м. Харкова.

Під час заходу понад 85 громадян отримали необхідну інформацію та консультації з питань пошуку роботи, а охочі працевлаштуватися розглянули варіанти підходящої роботи.

 

Квиток до успіху

Люботинський міський

 центр зайнятості