Веб-портал міста Люботин » Головна » Рішення виконкому "Про забезпечення перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування по м. Люботин"

 Рішення виконкому "Про забезпечення перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування по м. Люботин"
Автор: Svetlana   Додано:20 грудня 2016   Переглядів:691   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

РІШЕННЯ 

 

Від 13 грудня  2016 р.          № 234

 

Про забезпечення перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування по м. Люботин

 

       Розглянувши листа директора ДП «Автосервіс» ПАТ «Куряжський домобудівельний комплекс» Мартіросяна О.С. від 21.11.2016 р. № 103 щодо відмови від перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у місті Люботині, заяву фізичної особи - підприємця Павленка Ю.В. від 24.11.2016 року про намір здійснювати перевезення пасажирів на вищевказаних маршрутах, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” із змінами, для організації перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, керуючись ст.7 Закону України «Про автомобільний транспорт» та п.п. 12 п. а та п.п.1 п. б ст. 30  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет  Люботинської міської ради

 

ВИРІШИВ: 

 

1.Достроково розірвати Договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом від 20 листопада 2013 р. № б/н, укладений між виконавчий комітетом Люботинської міської ради та Дочірнім підприємством «Автосервіс» Публічного акціонерного товариства «Куряжський домобудівельний  комплекс».

2.Призначити фізичну особу – підприємця Павленка Юрія Володимировича тимчасовим автомобільним перевізником терміном на три місяці на міських автобусних маршрутах загального користування у режимі «маршрутне таксі» №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 та укласти з ним відповідний договір.

3.Оголосити конкурс з визначення робочого органу для організації забезпечення проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Сектору комп’ютерного забезпечення та засобів масової інформації відділу по забезпеченню діяльності виконкому та внутрішньої політики забезпечити розміщення оголошення в інформаційному бюлетені «Люботинський вісник»  та на офіційному сайті міської ради.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності ради Іващенка О.В.

 

Міський  голова                        Л.І. Лазуренко