Веб-портал міста Люботин » Головна » Звернення голови ХОДА Світличної С.О.з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 Звернення голови ХОДА Світличної С.О.з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
Автор: Svetlana   Додано:15 лютого 2017   Переглядів:645   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Шановні ветерани війни в Афганістані!

   15 лютого, в день, коли завершилося виведення військ з території Афганістану, ми шануємо всіх учасників бойових дій на території інших держав. Ми віддаємо данину мужності та героїзму воїнів, які виконували непросту місію в гарячих точках по всьому світу.

  Багато наших земляків загинули на війні в мирний для країни час. І найбільше життів забрала війна в Афганістані. Близько 160 тисяч українців пройшли її, більше 3 тисяч так і не повернулись додому.

  У цей день ми згадуємо всіх українців, які віддали своє життя на війні. І висловлюємо вдячність тим, хто повернувся додому. Адже ваша сила та мужність стали прикладом для наступних поколінь українських воїнів.

  Сьогодні Україна, як ніколи, знає справжнє обличчя війни. І сьогодні ми платимо дуже велику ціну заради миру та незалежності нашої Держави.

  Закликаю всіх вшанувати пам’ять полеглих воїнів, які стояли за нашу землю, та тих, кому довелося воювати в чужих країнах! Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій обов’язок!

  Слава Україні!

http://kharkivoda.gov.ua/comments/84913