Веб-портал міста Люботин » Головна » У КЗ «Люботинська міська лікарня» розпочалися ремонтні роботи

 У КЗ «Люботинська міська лікарня» розпочалися ремонтні роботи
Автор: Chekardina   Додано:24 лютого 2017   Переглядів:771   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

 

У  КЗ «Люботинська міська лікарня»  розпочалися ремонтні роботи


Комунальному закладу «Люботинська міська лікарня» (колишня Відділкова лікарня ст. Люботин) виповнюється 135 років. За увесь період свого існування ще не було такого капітального ремонту, який розпочався зараз.  

Ремонтні роботи йдуть швидкими темпами. У дитячій консультації проходить заміна старих віконних блоків на нові енергозберігаючі та заміна усіх дверей, на які виділені кошти із міського бюджету на суму 1 485 000 грн.

Заплановано проведення робіт із фарбування стін, стель, підлоги, заміни сантехніки, плитки, переобладнання системи водопостачання та ремонт решти приміщень поліклінічного відділення.

На черзі ремонт в адміністративній будівлі, в якій у подальшому буде базуватися Комунальний заклад охорони здоров’я «Центр первинної медико-санітарної допомоги» (Сімейна медицина).

Нещодавно відбулася реконструкція котельні лікарні – встановлено два котли на твердому паливі за кошти обласного бюджету на суму 2 420 000 грн. 

За рахунок міського бюджету проведено ремонт системи теплопостачання та системи водовідведення закладу на суму 420 000 грн.

Оновлення лікувального закладу сприятиме комфортній роботі персоналу та підвищенню ефективності лікування пацієнтів.


 

 

У  КЗ «Люботинська міська лікарня»  розпочалися ремонтні роботи

 

У  КЗ «Люботинська міська лікарня»  розпочалися ремонтні роботи

 

У  КЗ «Люботинська міська лікарня»  розпочалися ремонтні роботи