Веб-портал міста Люботин » Головна » Профорієнтаційна робота з молоддю

 Профорієнтаційна робота з молоддю
Автор: Svetlana   Додано:3 березня 2017   Переглядів:641   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Одним з основних напрямків діяльності Люботинського міського центру зайнятості є проведення профорієнтаційної роботи з молоддю. Мета цієї роботи – перш за все інформування учнів про ринок праці, світ професій та допомога фахівців при визначенні майбутнього фаху.

 В рамках реалізації цих завдань  03.03.2017 року відбулась зустріч фахівців Люботинського міського центру зайнятості з учнями Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту. В заході взяло участь 43 учня.

    Під час проведення заходу молодь отримала актуальну інформацію про можливість та перспективи працевлаштування в сучасних умовах, допомогу служби зайнятості в питанні вибору професії та можливості навчання і зміни професії.

    Під час зустрічі юнаки та дівчата поновили знання щодо типів професій, необхідних для них професійних якостей, з’ясували алгоритм успішного вибору професії та помилки, яких не слід допускати, ознайомились з основними професіями що з’являться в найближчі 20 років. Учням також запропонували можливість безкоштовного навчання за рахунок коштів Фонду соціального страхування на випадок безробіття, презентували можливість навчання в Харківському ЦПТО та інших центрах.

     Профорієнтаційна робота Люботинського міського центру зайнятості з учнями триватиме і далі, адже врешті решт мета єдина – допомогти майбутнім випускникам обрати правильну стежину у житті.

 

Профорієнтаційна робота з молоддю

Люботинський міський

 центр зайнятості