Доступні ліки
Автор: Svetlana   Додано:13 квітня 2017   Переглядів:1007   Категорія - [---]
 
 (голосів: 0)

  З квітня 2017 року розпочалася Урядова програма «Доступні ліки».

  Програма поширюється на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми. Ліки можна отримати в аптечних закладах м. Люботин: ТОВ «Парацельс – 2002», аптечний пункт №3 аптеки №1, розташований за адресою: м. Люботин, вул.. Джерелянська, 19; ВКП «ДЮЗ»,  розташований за адресою: м. Люботин, вул. Шевченко, 100; вул. Радянська (Слобожанська), 6; ТОВ «Фенікс-Фарм», розташований за адресою вул. Шевченко, 98; вул.. Радянська (Слобожанська), 9/2.

  Ліки від вищеперелічених захворювань отримуються безкоштовно або з незначною доплатою лише за рецептом лікаря. Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря, лікаря – терапевта або лікаря – невропатолога та отримати правильно виписаний рецепт та завітати до аптечного закладу з позначкою «Доступні ліки».

 Аптечним закладам вартість ліків компенсує держава. Безкоштовно надаються ліки – учасники програми за найнижчою ціною. Вартість препарату із середнього цінового діапазону держава компенсує частково, його можна придбати з незначною доплатою. Вартість ліків, які не беруть участь в програмі, не компенсується.

  Повний перелік ліків, що входять до Урядової програми «Доступні ліки» можна дізнатися в аптекаря або на сайті Міністерства охорони здоров’я: http://www.moz.gov.ua («Реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню»).

 

Завантажити витяг:vityag.pdf [957.28 Kb] (cкачувань: 15)