Веб-портал міста Люботин » Головна » Книжково-ілюстративні виставки «Мандрівка країнами Європи» та «Європейський казковий калейдоскоп»

 Книжково-ілюстративні виставки «Мандрівка країнами Європи» та «Європейський казковий калейдоскоп»
Автор: Chekardina   Додано:13 травня 2017   Переглядів:699   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 День Європи – символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах, спільної історії всіх націй та спільного мирного та щасливого майбутнього жителів нашого континенту.

  Одними із основних чинників сучасної освіченої, інтелектуальної,  культурної особистості є високі почуття миролюбства, толерантності, добра, поваги до основних життєвих цінностей інших народів, взаєморозуміння, солідарність і духовна єдність між людьми різних народів, поглядів, переконань.

   Кожного року у травні місяці відзначається День Європи в Україні, не залишаються осторонь й цього величного свята й відвідувачі та працівники Люботинської централізованої бібліотечної системи. До цього свята та з нагоди скасування візових вимог для громадян України у бібліотеці пройшла година спілкування «Україна-Європа: духовні зв’язки відродження», мета цієї зустрічі розвивати громадянську позицію, причетність до європейських цінностей та європейського   громадянства, формування усвідомлення власної ролі й значення в житті суспільства, розширювати знання користувачів про європейські країни, традиції та  звичаї. Протягом тижня у бібліотеці  користувачі бібліотеки мають змогу ознайомитися з такими виставками, як експрес-огляд «Європейський вибір українців» та перегляд періодичних видань «День Європи», де зібрана література, що розкриває досвід різних країн та прогнозує шляхи розвитку для України у Європейському Союзі.

 

В Люботинській центральній дитячій бібліотеці представлені книжково-ілюстративні виставки: «Мандрівка країнами Європи» та «Європейський казковий  калейдоскоп», метою яких є поширення та розповсюдження інформації про європейські країни та їх культурну спадщину.

 

Книжково-ілюстративні виставки «Мандрівка країнами Європи» та «Європейський казковий  калейдоскоп»

 

Книжково-ілюстративні виставки «Мандрівка країнами Європи» та «Європейський казковий  калейдоскоп»