Веб-портал міста Люботин » Головна » Конкурс на участь у Форумі місцевої демократії в Україні (3 - 7 липня 2017 року, Чернігівська область)

 Конкурс на участь у Форумі місцевої демократії в Україні (3 - 7 липня 2017 року, Чернігівська область)
Автор: Svetlana   Додано:14 червня 2017   Переглядів:1346   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Конкурс на участь у Форумі місцевої демократії в Україні (3 - 7 липня 2017 року, Чернігівська область)

 

  Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи оголошує конкурс на участь у Форумі місцевої демократії в Україні. Конкурс відкритий для учасників регіональних семінарів з розвитку місцевої та регіональної демократії для молодих місцевих лідерів, «Мери - лідери змін», «Депутати місцевої ради - рушійна сила місцевої демократії», що були організовані протягом 2014 - 2017 років в рамках проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні».

   Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи (Конгрес) впроваджує проект «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні» в рамках Плану дій для України на 2015 – 2017 роки. Загальна мета проекту полягає у покращенні реалізації принципів демократії в Україні шляхом зміцнення інституційного та лідерського потенціалу обраних представників місцевого рівня та поширення в країні кращих практик місцевої демократії. Цільовою аудиторією проекту є, зокрема, міські, сільські та селищні голови, депутати місцевого рівня та місцеві молоді лідери.

   Форум місцевої демократії в Україні представляє собою платформу для обміну досвідом, де зберуться мери, депутати місцевих рад, молоді місцеві лідери, які активно беруть участь у заходах, організованих в рамках проекту. Завдяки інтерактивній програмі, яка поєднує навчання і обмін думками, учасники Форуму зможуть більш детально обговорити актуальні питання, пов'язані з місцевим врядуванням, зокрема, представницькою демократією та демократією участі, представництвом жінок в політиці, залученням молоді та інструментами для підвищення участі громадян.

   Метою Форуму місцевої демократії в Україні є посилення спроможності мерів, депутатів міських, сільських та селищних рад, а також молодих місцевих лідерів в ініціюванні та створенні сприятливих умов для демократичних змін у своїх громадах. Крім того, завдяки обміну досвідом з колегами, учасники матимуть можливість зміцнити і розширити свої знайомства на національному та європейському рівні.

   Впродовж чотирьох днів Форуму будуть організовані інтерактивні пленарні сесії, паралельні робочі групи, фокусні групи, обговорення і обмін досвідом. Члени Конгресу з України та з інших європейських країн, а також міжнародні та місцеві експерти сприятимуть проведенню обговорень, представляючи конкретні приклади, презентації та успішні практики.

   Заповнену онлайн анкету необхідно подати до 18 червня 2017 року включно (до опівночі за центральноєвропейським часом).

   Заповнити анкету можна за посиланням:https://docs.google.com/forms

 

Вас буде поінформовано про результати конкурсу до 23 червня 2017 року.


Best regards,

 

Olga Shevchenko

Project Officer

Promoting Local Democracy in Ukraine

 

The Congress of Local and Regional Authorities

Council of Europe Office in Ukraine

8, Illinska Str., 7th entrance, 5th floor, room 506

04070 Kyiv

Ukraine

Phone: + 380 44 425 60 01 (ext. 144)

Mob: +380 50 501 66 85

E-mail: olha.shevchenko@coe.int

http://www.coe.int/en/web/kyiv

З повагою,

 

Ольга Шевченко

Спеціаліст Проекту «Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні»

 

Конгрес місцевих та регіональних влад

Офіс Ради Європи в Україні

вул. Іллінська 8, під’їзд 7, поверх 5, кімн. 506

04070 Київ

Україна

Тел: + 380 44 425 60 01 (ext. 144)

Моб: +380 50 501 66 85

E-mail: olha.shevchenko@coe.int

http://www.coe.int/en/web/kyiv