Веб-портал міста Люботин » Головна » Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України запрошує на навчання

 Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України запрошує на навчання
Автор: Svetlana   Додано:31 липня 2017   Переглядів:1052   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України оголошує прийом на навчання з підготовки за ступенями «Бакалавр», «Магістр» і «Доктор філософії» (денна та заочна форми навчання» за кошти фізичних або юридичних осіб (за контрактною формою навчання).

   Набір студентів на навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» проводиться на І курс (спеціальності: «економіка», «психологія», «менеджмент») за сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання, що видані у 2016-2017 роках і на старші курси без проходження зовнішнього незалежного оцінювання за результатами вступних випробувань: на ІІ курс  (спеціальність «психологія»), на ІІІ курс (напрямки підготовки: «менеджмент», «управління персоналом та економіка праці»).

На ІІ курс приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікований рівень молодшого спеціаліста за будь-якою спеціальністю.

На ІІІ курс приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікований рівень молодшого спеціаліста за спорідненим напрямком підготовки.

Термін навчання: 4 роки (при зарахуванні на І курс), 3 роки (при зарахуванні на ІІ курс), 2 роки (при зарахуванні на ІІІ курс).

Термін прийому документів: з 12 липня по 11 серпня 2017 (на І курс), з 12 по 25 липня та з 02 по 13 жовтня 2017 року  (на ІІ, ІІІ курси).

Вступні випробування: з 14 по 19 серпня 2017 року (на І курс – для осіб, які мають право скласти вступні випробування, що проводить ІПК ДСЗУ); з 26 по 31 липня та з 16 по 20 жовтня 2017 року (на ІІ, ІІІ курси).

   Набір студентів для здобуття освітнього ступеня «Магістр» проводиться на основі освітніх ступенів (освітньо-кваліфікованих рівнів) «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» за спорідненою чи іншою спеціальністю на: економіку (спеціалізації: «Управління персоналом»; «Соціальна економіка та політика»); психологію (спеціалізації: «Психологія праці та управління»; «Професійна орієнтація населення» з кваліфікацією психолог, профконсультант); менеджмент (спеціалізації «Менеджмент організацій у сфері обов’язкового соціального страхування», «Менеджмент підприємницької діяльності); публічне управління та адміністрування (спеціалізації: «Адміністративний менеджмент в соціальній сфері»; «Публічне адміністрування у соціальній сфері»; «Публічне адміністрування та публічна служба).

Термін навчання: 1,5-2 роки (денна форма навчання), 2-2,5 роки (заочна форма навчання).

Термін прийому документів: з 03 липня по 03 серпня 2017 року (заочна форма навчання); з 10 липня по 10 серпня 2017 року (денна форма навчання).

  Особи, які вступають на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спорідненою спеціальністю, складають в ІПК ДСЗУ вступні випробування з іноземної мови та фаху.

  Особи, які вступають на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за іншою (не спорідненою) спеціальністю складають в Інституті вступні випробування з іноземної мови, фаху та додаткове випробування: політична економія (спеціальність «економіка»), основи психології (спеціальність «психологія»); економічна теорія (спеціальність «менеджмент»).

  Вступні випробування відбудуться з 07 по 18 серпня 2017 року (заочна форма навчання); з 11 по 24 серпня 2017 року (денна форма навчання).

Набір аспірантів для здобуття освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» проводиться на основі освітньо-кваліфікованого рівня спеціаліста, освітнього ступеня магістра за спорідненою чи іншою спеціальністю на : економіку (спеціалізації: «Економіка та управління національним господарством»; «Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика»); психологію (спеціалізація «Соціальна психологія, психологія соціальної роботи»); менеджмент; публічне управління та адміністрування.

  Термін навчання: 4 роки (денна, заочна форма навчання). Строки навчання в аспірантурі можуть бути меншими при виконанні особою відповідної освітньо-наукової програми та захисту дисертації до закінчення терміну навчання. Вчена рада ІПК ДСЗУ має право продовжити термін навчання в аспірантурі понад нормативний строк для завершення підготовки.

 

Детальну інформацію щодо вступу на навчання можна отримати на сайті ІПК ДСЗУ: http://ipk.edu.ua