Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови до Дня визволення м. Люботина

 Привітання міського голови до Дня визволення м. Люботина
Автор: Chekardina   Додано:29 серпня 2017   Переглядів:2621   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Привітання міського голови до Дня визволення м. Люботина

Шановні люботинці!

29 серпня – особливий день для нашого міста . 74 роки тому Люботин був героїчно звільнений від німецько-фашистських загарбників.

Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про тих, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,   хто загинув, визволяючи наш рідний край  від    нацистських окупантів.

Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу.  Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім мешканцям  міста здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

 

З повагою

Люботинський міський голова 

                                            Л.І.Лазуренко