Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання Народного депутат України

 Привітання Народного депутат України
Автор: Chekardina   Додано:29 серпня 2017   Переглядів:700   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Привітання Народного депутат України

                     Дорогі наші ветерани Другої світової війни, колишні учасники бойових дій, мешканці Люботина ! 

                 

29 серпня наш  Люботин був визволений від нацистських загарбників. Це – дата, з якою пов’язане трагічне минуле Люботина та його мешканців в роки жорстокої окупації. Це також день, який приніс радість звільнення від коричневої чуми, що повсюди сіяла смерть і сльози. Пам’ять про ті випробування живе в серці кожного ветерана війни і тилу, кому довелося пройти смертельне пекло фронту, втратити рідних і близьких, запам’ятати біль, муки і рабське приниження людської гідності. Бо ця війна і виборена в ній перемога не відходять у небуття.

               Хочу висловити щиру вдячність всім, хто носить ім’я ветерана війни, хто пройшов пекло фронту, тилу, вистояв, а далі ще й піднімав з руїн рідне місто. Хай кожен день ваш буде наповнений любов’ю, увагою та душевним спокоєм. Наш обов’язок – турбуватись про вас, берегти і цінувати спілкування з вами- поколінням переможців.

              Вітаю всіх люботинців  зі святом – Днем визволення  міста Люботина від  окупантів. Всім вам – миру, добра, взаєморозуміння. Пам’ятаймо наше минуле і  думаймо про майбутнє.   

                Бажаю впевненості у своїх силах і щасливому завтрашньому дні, творчих успіхів і трудових досягнень задля процвітання нашого рідного міста і єдиної незалежної України! Мирного неба, сімейного затишку  і благополуччя в кожну домівку!

                   З повагою,

                                                                       

                                                      Народний депутат України В.Кацуба