Веб-портал міста Люботин » Головна » Харківські газовики запрошують дітей взяти участь у конкурсі до Дня Захисника України

 Харківські газовики запрошують дітей взяти участь у конкурсі до Дня Захисника України
Автор: Svetlana   Додано:22 вересня 2017   Переглядів:704   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До дня Захисника України профспілки газорозподільних компаній Харківської області оголошують конкурс дитячого малюнка - «Безпечна Україна». Він присвячений мужності українських бійців, які сьогодні стоять на сторожі цілісності держави. Головне завдання конкурсу для дітей - відобразити своє бачення захисників, які ціною власного життя  забезпечують спокій в Україні.

 

До участі в конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 14 років, що проживають в Харківській області. Вони повинні виконати малюнки у А-4 форматі. На зворотній стороні зазначити своє ПІБ, назву малюнка, дату виконання, навчальний заклад, адресу та контактний телефон.

На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають його умовам. Зокрема, при оцінювання до уваги будуть братися такі критерії, як оригінальність та оформлення, якість роботи, творчий підхід та ступінь самостійного виконання, охайність і головне - відображення та передача теплих відчуттів до захисників країни.

 «Українські бійці – це приклад мужності, героїзму, незламної волі та сили духу. Тому до Дня захисника України ми вирішили через дитячі малюнки висловити подяку людям, які забезпечують спокій та безпеку в нашій країні. Саме діти найкраще зможуть відобразити щирість та теплоту відчуттів до захисників. Тому, разом із благодійною допомогою, малюнки молодих митців будуть передані бійцям у зону АТО», - зазначила в.о. голови профспілки працівників ПАТ «Харківгаз» Олена Тимченко.

Конкурс буде проходити у два етапи. До 1 жовтня 2017 року профспілки двох компаній                         ПАТ «Харківгаз» та ПАТ «Харківміськгаз» будуть приймати роботи юних митців. З них, беручи до уваги конкурсні критерії, буде  відібрано кращі малюнки та розміщені їх на офіційних сайтах компаній. Визначення переможців відбудеться шляхом онлайн-голосування з 5 по 10 жовтня на сайті ПАТ «Харківгаз» kh.104.ua та сайті ПАТ «Харківміськгаз» khgor.104.ua. Інформація щодо малюнків-переможців та їх авторів буде оприлюднена - до 14 жовтня Дня захисника України.

Учасники конкурсу та автори трьох кращих робіт отримають подарунки та цінні призи. А найкращі дитячі роботи разом із благодійною допомогою в честь свята будуть передані українським бійцям, що перебувають на Сході України.

Щоб прийняти участь в конкурсі, дітям, які мешкають у Харківській області  свої малюнки потрібно надсилати за адресою: 61109, м. Харків, вул. Безлюдівська, 1. З поміткою «Конкурс малюнків» або на електронну адресу: press@khgas.com.ua .

Для дітей, які мешкають у  місті Харків за адресою: 61004, м. Харків, вул. Москалівська, 57/59. З поміткою «Конкурс малюнків» або на електронну адресу: press@khgorgas.com.ua

Окрім того, свої роботи юні митці можуть передавати на конкурс в центрах обслуговування клієнтів або районних управліннях ПАТ «Харківгаз» та ПАТ «Харківміськгаз».