Веб-портал міста Люботин » Головна » У м. Люботині відкрито мотузковий «Парк пригод»

 У м. Люботині відкрито мотузковий «Парк пригод»
Автор: Chekardina   Додано:10 жовтня 2017   Переглядів:843   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У м. Люботині відкрито мотузковий «Парк пригод».


Найкретивніший, реалізований у рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє», міні-проект «Парк пригод» (придбання та встановлення обладнання мотузкового парку) урочисто відкрився 9 жовтня у міському парку. 

На церемонію відкриття завітали перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, депутат Харківської обласної ради Микола Ілліч Тітов, міський голова Леонід Іванович Лазуренко, перший заступник міського голови Олег Іващенко, депутат обласної ради Віталій Бушковський, депутати міської ради Лідія Куденко, Павло Волинський, Дмитро Альбощий, радник міського голови Вячеслав Рубан, громадськість міста.

Микола Тітов, звертаючись до присутніх, відзначив, що цей парк пригод поки що є єдиним у Харківській області, і він є саме в м. Люботині. Цей захоплюючий об’єкт буде цікавим місцем для сімейного відпочинку, кожен може відчути себе мандрівником та спробувати свої сили на екстремальних перешкодах.

Леонід Лазуренко наголосив, що це дійсно соціально-значущий проект, спрямованих на фізичний розвиток наших дітей. Цікаві елементи конструкції мотузкового парку сприятимуть забезпеченню населення і гостей міста Люботина послугами для організації дозвілля, пригодницького туризму і проведення різних розважальних заходів. Також повідомив присутнім, що наступного року заплановано реконструкцію всього міського парку, який є улюбленим місцем відпочинку наших громадян.

Керівник міні-проекту Рубан Вячеслав подякував конкурсному комітету за вибір цього яскравого міні-проекту, який дозволить залучити дітей міста і області до активного дозвілля на свіжому повітрі, та міському голові, депутатам обласної і міської ради за співпрацю у реалізації міні-проекту, дизайнеру Анатолію Стороженку за креативну ідею даного проекту.

Незвична двохярусна спеціальна конструкція із канатів та дощок, яка розміщена на висоті 1,5 м для малечі та 3,6 м для старших, стане цікавою, захоплюючою та екстремальною подорожжю для дітей, підлітків та дорослих, стимулюватиме інтерес до спорту, активного способу життя і занять фізичною культурою, впроваджуватиме в повсякденну практику заняття на свіжому повітрі, розвиток навичок комунікації, командної взаємодії, вироблення відповідальності за загальний результат.

Кошторисна вартість даного проекту складає 198 000 грн.

 

Радник міського голови Лідія Куденко

 

У м. Люботині відкрито мотузковий «Парк пригод»

 

У м. Люботині відкрито мотузковий «Парк пригод»

 

У м. Люботині відкрито мотузковий «Парк пригод»