Веб-портал міста Люботин » Головна » Завдяки Центру зайнятості 141 боєць АТО відкрили власну справу

 Завдяки Центру зайнятості 141 боєць АТО відкрили власну справу
Автор: Svetlana   Додано:31 жовтня 2017   Переглядів:656   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Завдяки Центру зайнятості 141 боєць АТО відкрили власну справу

   До столичної служби зайнятості звернулося 2775 військовослужбовців, з них 902 було працевлаштовано та відкрили власну справу 141 особа.

  Київський міський центр зайнятості приділяє значну увагу соціальній адаптації демобілізованих учасників АТО. Зокрема, служба зайнятості проводить зустрічі з бійцями, на яких розповідає, як відкрити власну справу та надає одноразову матеріальну допомогу на її втілення. Так, за час проведення антитерористичної операції до столичної служби зайнятості звернулося 2775 військовослужбовців, з них 902 було працевлаштовано та відкрили власну справу 141 особа.

  Одним із ветеранів АТО, якому допомогла служба зайнятості у відкритті власної справи, є Олександр Морозов. Він звернувся в Дніпровський районний центр зайнятості Києва, написав бізнес-план та отримав відповідне фінансування щоб реалізувати свою мрію. Тепер Олександр - підприємець та власник компанії "Clean shot" (Чистий постріл), яка займається виготовленням масляних серветок для чищення зброї.

Завдяки Центру зайнятості 141 боєць АТО відкрили власну справу

   За словами Морозова, його продукція сьогодні користується неабияким попитом серед військових. Зокрема, Державна прикордонна служба та Національна гвардія вже здійснили закупівлю продукції для військових на Сході. На черзі Міністерство оборони.

  Як зазначив сам ветеран АТО, його винахід, серветки для очищення зброї – це своєрідна «аптечка для зброї», яка збільшує життєвий ресурс зброї в рази. Він переконаний, що кожен колишній військових зможе відкрити власну справу та закликав не боятися реалізовувати свій потенціал.