Веб-портал міста Люботин » Головна » Про проведені заходи в бібліотеках Люботинської ЦБС до Дня української писемності та мови

 Про проведені заходи в бібліотеках Люботинської ЦБС до Дня української писемності та мови
Автор: Chekardina   Додано:9 листопада 2017   Переглядів:2123   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Про проведені заходи в бібліотеках Люботинської ЦБС до Дня української писемності та мови

 Любити, шанувати і плекати рідну мову – святий обов’язок кожного українця. А надто сьогодні, в такі неспокійні часи для нашої держави. Щороку, 9 листопада, Україна відзначає чудове свято – День української писемності і мови. Саме в цей день центральна бібліотека запросила своїх користувачів на інформаційну бесіду біля книжкової виставки «У рідній мові цілий світ»,  під час якої  бібліотекар розповіла про тяжку долю нашої співучої мови, про її шлях до здобуття статусу державної.

    Взагалі  протягом тижня, згідно плану роботи у бібліотеках системи проводилися   різноманітні заходи, які виховують почуття глибокої любові до мови, свого роду, рідної землі. У Люботинській центральній дитячій бібліотеці для найменших читачів  пройшов літературний калейдоскоп «Душа голосна України», на абонементі проведена інформаційна хвилинка для молоді  «В ній материнська ласка та любов», на якій бібліотекар розповіла дітям про значення мови  в житті кожної людини; у читальному залі представлений інформаційно-бібліографічний огляд «Барви нашої мови»;    у Гиївській  бібліотеці - філії №2 для читачів пройшла бесіда у книжково-ілюстративної виставки «Минуле все, лиш слово не мине»; в Старо-Люботинській біб. - філ. №3   користувачам  була надана інформація про важливе значення мови в житті людини.

                                                                                             Директор ЦБС

       Алісова О.В.

 

Про проведені заходи в бібліотеках Люботинської ЦБС до Дня української писемності та мови