Веб-портал міста Люботин » Головна » Посвята в юні музиканти

 Посвята в юні музиканти
Автор: Svetlana   Додано:21 листопада 2017   Переглядів:892   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Посвята в юні музиканти

   10 листопада  в Люботинській дитячій музичній школі відбулася святкова посвята першокласників у музиканти. Цього року у стінах музичної школи перші кроки до Світу Музики розпочали двадцять п’ять дітлахів. Директор школи Юлія Еткало щиро привітала юних музикантів та побажала їм лише успіхів на шляху до пізнання світу музичного мистецтва.

  Приємно усвідомлювати, що в цей день ми стали причетними до великого масштабного дійства. В музичній школі провели великий театралізований захід для першокласників – Посвята в юні музиканти. Маленькі дітлахи, які тільки-но починають свій шлях дорогою музичного мистецтва стали учасниками концертної програми, що підготували учні класу «Основи акторської майстерності» - Репецька Єлизавета, Еткало Ярослава, Халецька Анастасія, Насвіт Єлизавета  і викладачі школи. Цікаве театралізоване дійство з Чебурашкою та Шапокляк супроводжувало першокласників до чарівного світу Музики. Першокласники  співали, грали на музичних інструментах, брали участь в іграх, під час яких вони проявили свої здібності та знання, здобуті за час навчання, а заодно подарували гарний настрій собі та усім присутнім! Кожна  дитина  отримала «Свідоцтво Першокласника»,  корисний подарунок  та  побажання  успіхів  у  навчанні , здоров"я , удачі та  гідно  нести  звання учня  дитячої музичної школи.

   Попереду у юних музикантів довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, де добрими і надійними супутниками дітям стануть викладачі і батьки. Хочеться побажати учням молодших класів любити музику й розуміти її зміст. Нехай завжди лунає навколо радісний дитячий сміх, звучить чарівна музика та зростають юні таланти нашого міста!

Посвята в юні музиканти

Викладачі ДМШ