Веб-портал міста Люботин » Головна » Застереження щодо можливого шахрайства у разі працевлаштування

 Застереження щодо можливого шахрайства у разі працевлаштування
Автор: Svetlana   Додано:28 листопада 2017   Переглядів:669   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

В рамках проведення Всеукраїнської щорічної акції «16 днів проти насильства» фахівці Люботинського міського центру зайнятості за участю представників Благодійного фонду «Карітас» 27 листопада 2017 року для безробітних громадян провели семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». В заході взяли участь 15 осіб.

      Мета зустрічі - застерегти українців від шахрайства у разі працевлаштування як у межах країни, так і за кордоном. Спеціалісти благодійного фонду «Карітас» назвали основні індикатори торгівлі людьми, перелічили ознаки обману під час вербування працівників на роботу, застосування психологічних прийомів нечесних роботодавців.

Застереження щодо можливого шахрайства у разі працевлаштування

     Наприкінці зустрічі представники Благодійного фонду «Карітас» відповіли на низку запитань, які цікавили учасників заходу, а також вручили їм інформаційні буклети, у яких викладені основні аспекти протидії торгівлі людьми та контакти державних установ і громадських організацій, що опікуються потерпілими від такого ганебного явища.

     Безробітні, що приймали участь в семінарі, та фахівці Люботинського МЦЗ щиро вдячні спеціалістам Благодійного фонду «Карітас» за проведену роботу. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

Люботинський ЦЗ