Веб-портал міста Люботин » Головна » Міська рада залучає додаткові кошти на капітальні вкладення в соціальні об’єкти міста

 Міська рада залучає додаткові кошти на капітальні вкладення в соціальні об’єкти міста
Автор: Svetlana   Додано:6 грудня 2017   Переглядів:700   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Міська рада залучає додаткові кошти на капітальні вкладення в соціальні обєкти міста

 

  Основним принципом діяльності Люботинської міської ради є розуміння довгострокових потреб громади та мобілізація ресурсів міста для досягнення економічного зростання, підвищення інвестиційної привабливості міста та забезпечення комфорту життя наших громадян. Однією із складових динамічного розвитку міста, його економічного зростання є залучення позабюджетних коштів. 

Міська рада залучає додаткові кошти на капітальні вкладення в соціальні об’єкти міста

  За ініціативи міського голови Л.І. Лазуренкаіз обласного бюджету та інших джерел виділялися кошти у 2016-2017 років на реалізацію проектів місцевого значення.

Так із обласного бюджету на реалізацію місцевих програм виділялися кошти на:

Фінансування переможців обласного конкурсу міні-проектів територіальних громад «Разом в майбутнє» виділено 856 174 грн.

Протягом року на першому поверсі відділення відбулася заміна віконних та дверних блоків на суму 1 460 731 грн.

На суму 2 420 000 грн. було здійснено технічне переоснащення системи теплопостачання КЗ «Люботинська міська лікарня» (колишня Відділкова лікарня ст. Люботин) та ДНЗ № 1 «Ялинка».

Проводився поточний ремонту покрівлі, опалювальної системи та каналізації на суму 500 тис.грн.

У дитячій консультації поліклінічного відділення проведено капітальний ремонт на суму 591 768 грн.

За рахунок міського та коштів обласного бюджетів проведений капітальний ремонт приміщень Центру первинної медико-санітарної допомоги (перший поверх адміністративної будівлі) на суму 466 225 грн. та капітальний ремонт сантехнічних мереж першого та другого поверху установи на суму 161 514 грн.

У поліклінічному відділенні КЗ «Люботинська міська лікарня» – відбувається заміна дверей на металопластикові за рахунок внеску благодійного фонду Rhein-DniproDeutsch-Ukrainischer, загальна сума якого складає 1 025 200 грн.

На реконструкцію вуличного освітлення із застосуванням світлодіодних світильників виділено 1 911 000 грн.

Для проведення капітального ремонту дороги по вул. Челюскіна виділена сума 399 100 грн.

На розробку проектно-кошторисної документації для будівництва очисних споруд у м. Люботин по вул. Шмідта – сума складає 472 000 грн.

Стабілізаційна дотація на утримання професійного ліцею залізничного транспорту та заробітну платню працівникам – 2 951 300 грн.

На оснащення сучасним обладнанням позашкільних закладів та придбання і доставку підручників та посібників для учнів шкіл – 82 800 грн.

Для будівництва свердловини на підземному водозаборі в м. Люботин по вул. Курортній, 19 (коригування) – 480 000 грн.

Капітальний ремонт водозабірної артезіанської свердловини, вул. Курортна, 19 – 1492 158 грн.

Технічне переоснащення системи теплопостачання Люботинської ЗОШ № 4 із впровадженням теплогенераторної установки – 1 195 799 грн.

На придбання спеціалізованих навчальних кабінетів для шкіл міста – 240 385 грн.

Були надходження до цільових фондів м. Люботин від ТОВ «ЕСКО-ПІВНІЧ» у сумі 400 000 грн.

Також у місті здійснюється будівництво Комплексу по управлінню побутовими відходами, на який передбачена сума більше 100 млн. грн.

Особлива вдячність обласній державній адміністрації, обласній раді за підтримку у реалізації соціально-значущих проектів для нашого міста.

Міська влада послідовно працює над створенням сприятливих умов для роботи, ведення бізнесу та залучення інвестицій для економічного розвитку рідного міста.

 

Радник міського голови

Лідія Куденко