Веб-портал міста Люботин » Головна » 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування

 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування
Автор: Chekardina   Додано:7 грудня 2017   Переглядів:607   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування

 

     7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування.

   

    Це свято тісно пов’язане із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії.
    Побудова дієвого громадянського суспільства неможлива без людей активної життєвої та    громадянської позиції, лідерів, здатних вирішувати питання, що  відіграють вирішальну роль у розвитку  та розбудові територіальної громади, забезпеченні її життєдіяльності.

    День місцевого самоврядування — це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів , членів виконавчого комітету і звичайно, усіх громадян, які вболівають за проблеми міста, дбають про його розквіт і зростання. Це свято  стосується кожного,  адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення.     

   Подяка і шана Вам, шановні люботинці, за любов до рідного міста, самовіддану щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, велике бажання і здатність здолати усі негаразди. Тільки разом ми можемо належним чином задовольнити потреби й надії мешканців нашого рідного міста. Все це справа часу, справа нашої спільної роботи.

   Тож нехай  цей день об’єднає громаду  у спільному прагненні зробити Люботин сучасним європейським містом,  додасть сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя кожної люботинської  родини.

 

З повагою

міський голова  Л.І.Лазуренко