Веб-портал міста Люботин » Головна » 20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

 20 лютого - День Героїв Небесної Сотні
Автор: Chekardina   Додано:19 лютого 2018   Переглядів:3469   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

 

      Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості і щирого, чистого, світлого, відчайдушного патріотизму.

      Ті події сколихнули весь світ, не залишили байдужою жодної душі,  назавжди змінили країну і кожного українця. Роки  важких втрат, болю і випробувань залишили в минулому мирне розмірене життя.

Шановні люботинці!

     НЕБЕСНА СОТНЯ - так назвали Героїв Революції Гідності в Україні зими 2013-2014 років, котрі віддали свої життя заради кращого майбутнього для рідної країни. 

     Спомин про Героїв Небесної сотні це не привід для виступів і політичних диспутів - це кривава жертва мирних людей, принесена заради щастя та добробуту майбутніх  поколінь. Тож схилимо в скорботі голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Ми у вічному боргу перед їх світлою  пам’яттю.

    Кожен з Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.  

    Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

 

 

З повагою

міський голова   Л.І.Лазуренко