Веб-портал міста Люботин » Головна » ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ:

 ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ:
Автор: Chekardina   Додано:26 лютого 2018   Переглядів:1808   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ:

 

Шановний респонденте!

В межах повноважень, наданих Законом України "Про державну статистику", органи державної статистики проводять державні статистичні спостереження відповідно до Плану державних статистичних спостережень, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

Нагадуємо Вам про необхідність подання річної статистичної та фінансової звітності за 2017 рік. Термін подання звітності - не пізніше 28 лютого 2018 року.

З переліком за форм статистичної звітності , які необхідно надавати в органи державної статистики Ви можете ознайомитися на головній сторінці офіційного сайту Головного управління статистики у Харківській області у блоці "Інформація для респондентів про необхідність звітування". При введенні коду ЄДРПОУ Ви отримуєте перелік форм, які необхідно надавати в органи державної статистики (з можливістю роздрукувати бланки форм) та контактні телефони. Адреса сайту: http://kh.ukrstat.gov.ua.

Звертаємо увагу, що перелік форм державних статистичних спостережень, за якими має звітувати Ваше підприємство протягом року, може змінюватися, оскільки Держстат визначає перелік респондентів та порядок їх звітування для кожного конкретного статистичного спостереження відповідно до його мети, об’єкту, обраного методу спостереження та встановлених критеріїв формування основи вибірки сукупності одиниць статистичного спостереження.

Звіти за формами державних статистичних спостережень можна подавати:

-   на паперових носіях - до управління збирання та підготовки даних за адресою: Головне управління статистики м. Харків, вул. Маршала Бажанова,28, 1 поверх "Єдине вікно";

-   за допомогою системи електронної звітності (детальніша інформація, а також перелік форм звітності розміщені на сайтах Держстату: www.ukrstat.gov.ua та Головного управління статистики у Харківській обл.: http://kh.ukrstat.gov.ua) рубрика "Електронна звітність".

Для отримання бланків форм державних статистичних спостережень можна звернутись до Головного управління статистики у Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маршала Бажанова, 28, 1 поверх "Єдине вікно" або скористатись веб-сайтом Держстату. У розділі "Респондентам", рубрика "Альбом форм державних статистичних спостережень на 2018 рік" представлено в електронному вигляді бланки форм звітності, які можна роздрукувати самостійно, та інструкції щодо їх заповнення з посиланнями на нормативно-право в і акти про їх затвердження.

Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику".

Порушення порядку подання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 1863 Кодексу України про адміністративні правопорушення.