Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови

 Привітання міського голови
Автор: Svetlana   Додано:9 березня 2018   Переглядів:783   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

 

Дорогі  жінки!

     Щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем -  8 Березня!

    

 Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом берегині людського роду, домашнього вогнища та сімейного затишку.

    Дбайлива мати, любляча дружина, сестра,  бабуся, подруга — всі ці покликання  ви виконуєте з гідністю і терпінням. Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом та порадою.

    Заради вас, шановні жінки , в ім'я вашого  щастя і любові завжди  відбувались  і великі звершення, і повсякденні справи. Ви надихаєте, спонукаєте, мотивуєте нас, чоловіків, на вчинки, на подвиги, на працю.

     Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого міста і всієї країни. Серед вас є суспільні діячі і керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, діячі культури і службовці, спортсмени, поліцейські, військовослужбовці.

     Ваша небайдужа й відповідальна життєва позиція, як і буденна праця, є справжньою запорукою миру й стабільності нашого народу, відродження нашої країни.

    Хай буде більше посмішок на ваших обличчях і безхмарних весняних днів у житті.   

Нехай ніяка безглузда випадковість не псує вам гарного настрою ні в свята, ні в будній день.

       Нехай щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса –  вселяє віру в те, що світ буде врятований.

 

 

З повагою,

міський голова

Л.І.Лазуренко