Веб-портал міста Люботин » Головна » Харківські газовики відзначать подарунками відповідальних споживачів

 Харківські газовики відзначать подарунками відповідальних споживачів
Автор: Chekardina   Додано:19 березня 2018   Переглядів:503   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Харківські газовики відзначать подарунками відповідальних споживачів

 

З нагоди міжнародного Дня клієнта, ПАТ «Харківгаз» та ПАТ «Харківміськгаз» відзначать подарунками найдисциплінованіших платників за газ. Сюрпризи очікують і на маленьких мешканців Харківщини. Кожна дитина, що прийме участь в вікторині про безпечне використання газу, гарантовано отримає подарунок.

 

Заходи для споживачів проводитимуться 19 березня та включатимуть:

-       Вручення цінних подарунків найдисциплінованішим платникам за газ, які своєчасно оплачують послуги та не мають боргів за спожите паливо.

-       Проведення вікторини щодо безпечного використання газу для дітей за адресою: м. Харків, Гімназійна набережна, 18 – центр обслуговування клієнтів ПАТ «Харківміськгаз».

-       Розіграш двох квитків в мультикомплекс «Парк» серед користувачів газу, що нададуть правильну відповідь на запитання газових компаній в соціальній мережі Фейсбук.

 

Обрання найдисциплінованіших платників здійснюватиметься за допомогою генератору випадкових чисел, серед всіх споживачів, які не мають боргів за спожите паливо. Прийняти участь в вікторини може кожна дитина, яка 19 березня з батьками відвідає центр обслуговування споживачів. Початок вікторини о 15-00 год.

 

«Безпечне використання газу в побуті не менш важливе питання, ніж своєчасні розрахунки за енергоносії. Адже борги та необачне поводження з паливом перешкоджають безаварійній роботі мереж, створюють небезпеку для користувачів газу. Сподіваємось звернути додаткову увагу наших клієнтів на актуальність цих тем», - зазначила начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Харківгаз» Ірина Манько.