Веб-портал міста Люботин » Положення про комунальне підприємство «Люботинська центральна міська лікарня»

 Положення про комунальне підприємство «Люботинська центральна міська лікарня»
Автор: Svetlana   Додано:22 січня 2015   Переглядів:1964   Категорія - [---]
 
 (голосів: 1)

1.Загальні положення

 

1.1. Комунальне підприємство «Люботинська центральна міська лікарня» Люботинської міської ради Харківської області (далі – Лікарня) створене рішенням XI сесії XXI скликання Люботинської міської ради Харківської області від 25.12.1992р. (далі Засновник) та підпорядковується Засновнику.

1.2. Лікарня є самостійним господарюючим суб’єктом із статусом комунального унітарного некомерційного (не прибуткового) підприємства, її діяльність здійснюється відповідно до чинного законодавства України, Статуту Лікарні та цього Положення.

1.3. Лікарня функціонує як бюджетна установа і здійснює свою фінансово-господарську діяльність за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів.

1.4. Лікарня, як бюджетна установа, забезпечує надання медичної допомоги, а також здійснює інші функції, пов’язані із забезпеченням медико-санітарного та епідеміологічного благополуччя населення  міста Люботин.

1.5. Лікарня є юридичною особою, користується правом оперативного управління щодо закріпленого майна, має самостійний баланс, розрахунковий, валютний та інші рахунки  в банках, органах Державного казначейства, печатки із своїм найменуванням та ідентифікаційним кодом, фірмові бланки із своїм найменуванням, штамп, Статут, який затверджується згідно з чинним законодавством України, здійснює бухгалтерський і первинний статистичний облік.

1.6. Лікарня є багатопрофільним лікувальним закладом та надає вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу (далі – ВМД) дорослим і дітям. 

1.7.  Лікарня, як юридична особа, укладає договори між засновником і постачальником медичних послуг.

1.8. Потужність Лікарні визначається кількістю ліжок та кількістю відвідувань за зміну.

1.9. Офіційне визначення статусу Лікарні визначається під час державної акредитації Лікарні.

1.10. Впровадження господарської діяльності з медичної практики в Лікарні підтверджується наявністю ліцензії.

 

Завантажити: polozhennya-pro-komunalne-pdpriyemstvo-lcml.rar [24.74 Kb] (cкачувань: 128)