Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » ЗАХИСТ ПРАВА НА ОХОРОНУ ЗДОРОВ’Я ТА МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ НА ХАРКІВЩИНІ

 ЗАХИСТ ПРАВА НА ОХОРОНУ ЗДОРОВ’Я ТА МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ НА ХАРКІВЩИНІ
Автор: Бутенко Анна   Додано:13 квітня 2021   Переглядів:142   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Здоров’я, медична допомога – ці теми вже понад рік на верхній сходинці серед найбільш обговорюваних тем і проблем. Звернення громадян з питань захисту порушених прав у сфері охорони здоров’я та медичної допомоги не має систематичного характеру, що свідчить про невелику обізнаність людей щодо своїх прав та обов’язків у цій сфері.
Це обумовлюється також ґрунтовним реформуванням системи охорони здоров’я, що призводить до кардинальної зміни векторів розвитку медичної допомоги в Україні з радянських стандартів надання медичної допомоги та охорони здоров’я до європейських.
Фахівцями системи безоплатної правової допомоги в Україні на всіх рівнях проводиться робота з інформування та підвищення рівня обізнаності населення щодо стандартів охорони здоров’я та надання медичної допомоги. Приміром, Чугуївський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги постійно інформує громадян щодо їх прав у медичній сфері.
Читайте далі на сайті системи БПД:
ЗАХИСТ ПРАВА НА ОХОРОНУ ЗДОРОВ’Я ТА МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ НА ХАРКІВЩИНІ