Веб-портал міста Люботин » Головна » Освіта в Харкові та за кордоном 2011

 Освіта в Харкові та за кордоном 2011
Автор: Lubotin   Додано:18 березня 2011   Переглядів:1332   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

15-17 березня Люботинський професійний ліцей залізничного транспорту прийняв участь в VII Міжнародній виставці «Освіта в Харкові та за кордоном 2011», організованій інформаційно-видавничою фірмою «НТМТ» та агентством міжнародного студентського обміну та освіти «ІСЕА». Виставка багатонаправлена : агітаційна, пропагандистська, профорієнтаційна діяльність.

 

Освіта в Харкові та за кордоном 2011

 

На урочистому відкритті організатори побажали учасникам і гостям: «Навчальному закладу найти свого абітурієнта. Кожному абітурієнту обрати навчальний заклад». Участь взяли більш тридцяти навчальних закладів, серед яких вищі та професійно-технічні заклади Харкова, а також навчальні заклади Канади, США, Польщі, Ірландії та Великобританії. Кожна делегація презентувала свою діяльність. Виставка насичена цікавими зустрічами, знайомствами, обміном досвіду.

 

Освіта в Харкові та за кордоном 2011

 

Матеріали, представлені ліцеєм на виставці, зацікавили не лише абітурієнтів та їх батьків, а й колег з вищих навчальних закладів щодо питань організації навчально-виховного процесу через інформаційно-комунікаційні технології, які продемонстрували через віддалений доступ в мережі Internet.

 

Освіта в Харкові та за кордоном 2011

 

Освіта в Харкові та за кордоном 2011