Веб-портал міста Люботин » Головна » До уваги споживачів ПРАТ “ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ”!

 До уваги споживачів ПРАТ “ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ”!
Автор: Lubotin   Додано:8 вересня 2021   Переглядів:173   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До уваги споживачів ПРАТ “ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ”!

Для запобігання відключення терміново сплатіть заборгованість за спожиту електричну енергію та повідомте про це відповідний підрозділ ПРАТ “ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ”.

20.08.2021 скасовано заборону на “припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі.”

Законом України від 15.07.2021 № 1657-IХ (опубліковано 20.08.2021 в газеті Верховної ради України “Голос України”) внесені зміни до деяких законодавчих актів України, зокрема, відтепер заборона припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі стосується лише регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастополя), на яких установлений “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19), на період дії “червоного” рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування.

06.05.2021 на території Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей скасовано "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 05.05.2021.

Таким чином, ПРАТ “ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ” у разі несплати існуючої заборгованості за спожиту електричну енергію, має право ініціювати припинення електроживлення.

Відновлення електроживлення електроустановок споживачів здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості після оплати заборгованості в повному обсязі та витрат на здійснення робіт з припинення та відновлення електроживлення електроустановки споживача.

Для запобігання відключення терміново сплатіть заборгованість за спожиту електричну енергію та повідомте про це відповідний підрозділ ПРАТ “ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ”.