Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » Доступ до правової допомоги спрощується.

 Доступ до правової допомоги спрощується.
Автор: Бутенко Анна   Додано:22 жовтня 2020   Переглядів:205   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

9989; Дуже важливий крок для системи БПД, який 129308; прорве паперову тяганину та приведе до спрощення доступу до правової допомоги. Опубліковані Порядки обміну інформацією між Пенсійним фондом України, Державною податковою службою України та центрами з надання БВПД.
Це означає, що уже найближчим часом нашим клієнтам не потрібно буде самостійно збирати 128196;128196;128196; довідки для підтвердження їхнього права на безоплатну вторинну правову допомогу.
128206; Координаційний центр з надання правової допомоги та
Міністерство юстиції України
розробили два нормативно-правові акти. Це Порядок подання інформації з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування центрам з надання безоплатної вторинної правової допомоги (https://cutt.ly/Ygp9oVw) та Порядок подання Державною податковою службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про доходи фізичних осіб на запити центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги (https://cutt.ly/sgp9aJ3).
Після 9881; технічного впровадження цих Порядків людям не потрібно буде самостійно збирати довідки з Пенсійного фонду та з Державної податкової служби. Так, Пенсійний фонд 128233; надаватиме на запит центрів інформацію про заробітну плату (дохід, грошове забезпечення, допомогу, компенсацію), на яку нараховано і з якої сплачено страхові внески, розмір призначених пенсій щодо осіб, які звернулись за отриманням БВПД. Державна податкова служба 128233; надаватиме на запит центрів інформацію про доходи осіб, які звертаються зо отриманням БВПД.
Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/31k729n
Доступ до правової допомоги спрощується.