Веб-портал міста Люботин » Головна » Студентам всіх ВНЗ України будь-якого напрямку професійної підготовки надається чудова можливість прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт 2018!

 Студентам всіх ВНЗ України будь-якого напрямку професійної підготовки надається чудова можливість прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт 2018!
Автор: Chekardina   Додано:21 вересня 2018   Переглядів:628   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Студентам всіх ВНЗ України будь-якого напрямку професійної підготовки надається чудова можливість прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт 2018!

Для участі потрібно написати змістовну статтю на тему: “Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій”, відповідну всім вимогам наукового стилю.
Призовий фонд складає 27 000 грн, що буде розподілений між трьома переможцями. Науковий керівник не обов'язковий, проте у випадку перемоги статті - керівник  також отримає нагороду. Приємний бонус отримає і Вищий навчальний заклад, в якому ви навчаєтесь. Стаття-наукове дослідження може охоплювати економічну, управлінську та інші перспективні сфери, що відіграють важливу роль у розвитку країни і буде перевірена передовими спеціалістами та фахівцями в цих областях.

Головною метою конкурсу є пошук та грошова відзнака талановитої української молоді. Можливо, це саме ви? Кампанія по прийому робіт триватиме до 10 грудня включно, тому всіх бажаючих закликаємо поквапитися! Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційній сторінці конкурсу. Бажаємо успіху!

Організовує подію український хостинг-провайдер HyperHost.UA