Веб-портал міста Люботин » Головна » Вітаємо Людмилу Толстоп’ятову - лауреата другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

 Вітаємо Людмилу Толстоп’ятову - лауреата другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»
Автор: Svetlana   Додано:7 лютого 2019   Переглядів:453   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Вітаємо Людмилу Толстопятову - лауреата другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

05 лютого 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу  «Харківська академія неперервної освіти» відбулося спільне засідання оргкомітету та журі, на якому було підбито підсумки та визначено переможців другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

У номінації «Основи здоров’я» було зареєстровано 21 учителя закладів загальної середньої освіти Харківської області. Місто Люботин представляла вчитель основ здоров’я  Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Толстоп’ятова Людмила Валентинівна, як переможець першого (зонального) туру конкурсу.

Другий (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» проводився у два (відбірковий та фінальний) етапи.

У відбірковому етапі Толстоп’ятова Л.В. успішно пройшла конкурсні випробування «Тестування фахової майстерності» та «Методичний практикум» й у складі 8-ми вчителів була допущена до фінального етапу.

Вітаємо Людмилу Толстоп’ятову - лауреата другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

Фінальний етап конкурсу передбачав проведення 3 випробувань «Урок», «Практична робота» та «Проект».

 Толстоп’ятова Л.В. провела урок-тренінг на базі Харківського ліцею № 107 у 9 класі з теми «Характер». Журі конкурсу відзначило знання вчителем предмета, методичну компетентність, комунікативну культуру учителя, стиль спілкування, організацію взаємодії з учнями і визначило високий методичний рівень проведення уроку. Але найвищою оцінкою для Людмили Валентинівни стало отримане задоволення від співпраці з учнями, які й після уроку продовжили спілкування з учителем, ділячись своїми емоціями та враженнями.

Найбільшу кількість балів серед усіх учасників отримала Людмила Валентинівна за конкурсне випробування «Практична робота», під час якого вона провела для учнів 6 класу Харківського ліцею № 107 фрагмент уроку з теми «Конфлікти і здоров’я» з використанням інтерактивних технологій. Журі відзначило високу методичну майстерність учителя, уміння організовувати активну взаємодію з учнями, використовувати сучасні підходи  в компетентнісному полі Нової української школи.

Останнім конкурсним випробуванням стала презентація проекту «Вплив соціальних мереж на розвиток підлітків», під час якого учасниця показала вміння проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів.

Вітаємо Людмилу Толстоп’ятову - лауреата другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

Слід зазначити, що усі випробування відбувалися у режимі конкурсу, з чітко обмеженим часом на підготовку, проведенням уроків у закладах, визначених оргкомітетом, але Толстоп’ятова Л.В. успішно пройшла усі випробування і стала лауреатом другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року -  2019», посівши  3 рейтингове місце.

       Від щирого серця вітаємо Людмилу Валентинівну і бажаємо їй  творчих успіхів і злетів у подальшій роботі!


Колектив відділу освіти Люботинської міської ради