Веб-портал міста Люботин » Головна » Життя не перемогти, допоки живе любов, і поки народжуються діти!

 Життя не перемогти, допоки живе любов, і поки народжуються діти!
Автор: Lubotin   Додано:26 грудня 2022   Переглядів:476   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Життя не перемогти, допоки живе любов, і поки народжуються діти!

Щиро вітаємо наших молодят і бажаємо їм щирого, взаємного кохання

 

Життя не перемогти, допоки живе любов, і поки народжуються діти! Життя не перемогти, допоки живе любов, і поки народжуються діти!


 

 
Триває війна, але попри все українці героїчно протистоять агресії росії на всіх фронтах: військовому, гуманітарному, інформаційному та психологічному. В умовах війни кожен відчуває переживання, тривогу і стрес, та втім необхідно продовжувати робити свої щоденні справи, підтримуючи країну і її захисників. Та ще ми розуміємо, що реальним є тільки сьогодні, і в нас загострилося відчуття цінності часу та відчуття плинності життя. Тож навіть серед важких потрясінь сьогодення народжуються нові українські сім’ї, і вони стають символом сили народу, вірності й любові. До того ж любов нам допомагає справлятися зі стресом та бути стійкими в житті в часи війни. А наша Перемога буде однозначно, бо з нами Бог та мужні й сильні воїни ЗСУ.
Минулого тижня у міській громаді Олексій і Вікторія, Роман і Галина створили свою люблячу сім’ю. Ми щиро вітаємо наших молодят із початком нового спільного життя і бажаємо їм щирого, взаємного кохання. Хай на життєвому шляху панує злагода, взаєморозуміння і підтримка.
Мирного неба в мирній Україні!
Все буде Україна!