Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановна громадо, щиро вітаю з державним святом – Днем Конституції України!

 Шановна громадо, щиро вітаю з державним святом – Днем Конституції України!
Автор: Lubotin   Додано:28 червня 2023   Переглядів:114   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Шановна громадо, щиро вітаю з державним святом – Днем Конституції України!



 

Основний Закон нашої країни – це відображення споконвічного прагнення українського народу жити у вільній, суверенній, європейській державі.

Увесь період становлення нашої незалежної України був нелегким, та сьогодні ми проходимо найтяжче випробування на єдність і любов до Батьківщини, так як росія-агресор, розв’язавши криваву війну, намагається повернути свій політичний вплив. Та ми любимо рідну Україну, шануємо національні символи. І сьогодні наші воїни зі зброєю в руках боронять не лише нашу державу, але й свободу Європи від російського фашизму. Тож жоден ворог не здатен знищити нас і наше прагнення бути вільними!
Конституція – найкращий маркер демократичності держави. Наша Конституція – це запорука єдності і гарантія свободи кожного українця, це те, що відрізняє нас від ворога і дозволяє називатися цивілізованою нацією! Конституція є фундаментом незалежної країни.
У цей святковий день бажаю, щоб ваші серця були сповнені почуттям гордості за нашу державу, за наш народ, за наші Збройні Сили.
Віримо в Перемогу і дякуємо всім, хто боронить нашу українську землю від ворога!
Ми – сильні, бо ми – разом! Ми переможемо! Слава Україні!
 
З побажаннями миру і Перемоги
міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО