Веб-портал міста Люботин » Головна » Світла пам’ять Герою

 Світла пам’ять Герою
Автор: Lubotin   Додано:9 серпня 2023   Переглядів:155   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Світла пам’ять Герою

Світла пам’ять Герою


Роман Лисенко загинув 02 серпня 2023 р. біля населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області

   Триває війна, яка назавжди змінила наше життя. Щодня підступний ворог руйнує об’єкти інфраструктури, і щодня гинуть мирні люди. Але сильний дух українців, хоробрість та патріотизм наших захисників неодмінно допоможуть подолати росію-агресора.
  З перших днів визвольної війни сотні тисяч добровольців-героїв стали на захист незалежності України та майбутнього самого українського народу. Одним із таких добровольців-героїв і був наш земляк Роман Лисенко.
   25 лютого 2022 року на своїй сторінці він написав: «Всі дорослі, відповідальні, усвідомлені громадяни повинні прийняти участь в збереженні незалежності та цілісності нашої країни. Хто як і чим зможе, а чоловіки повинні записуватися в тероборону. Та виконувати свій обов'язок, щоб потім не було соромно. Мені теж є багато чого втрачати. Разом ми сила!»
   На війні Роман з 27 лютого 2022 року. Мужньо захищав Україну в 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка, був головним сержантом 2 механізованого взводу 9 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини.
   Але занадто висока ціна щодня сплачується за нашу омріяну Перемогу, за нашу волю. І на жаль, війна забирає найкращих. Під час виконання бойових завдань, виявивши стійкість і мужність, Роман героїчно загинув 02 серпня 2023 р. біля населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.
  Міська громада,  квартальний комітет «Сонячний», де Роман Анатолійович був головою ОСН, глибоко сумують за загиблим Героєм і щиро співчувають близьким Романа Лисенка та старшому брату Андрію, також військовослужбовцю.
   Ми пам’ятатимемо кожного Героя, хто віддав своє життя заради нашої свободи у цій війні з російським окупантом.
Ми не забудемо! Ми не пробачимо! Герої не вмирають! Вічна слава Героям!
   Про дату і місце поховання Героя повідомимо пізніше.
Світла пам’ять Герою

Світла пам’ять Герою

Світла пам’ять Герою