Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають.

 Герої не вмирають.
Автор: Lubotin   Додано:28 листопада 2023   Переглядів:67   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають.

З невимовним болем та скорботою повідомляємо про тяжку втрату – у визвольній війні героїчно загинув захисник України Юрій Бардаков.

Герої не вмирають.


Герої не вмирають.
З невимовним болем та скорботою повідомляємо про тяжку втрату – у визвольній війні героїчно загинув захисник України Юрій Бардаков.
24 лютого 2022 року наші життя, свідомість та серця болем пронизало слово «війна». В один день був зруйнований світ, до якого звикли, але український народ не розгубився, а об’єднався в єдиному пориві боронити рідну землю і допомагати тим, кому найважче.
Ми бачимо незламність і колосальну хоробрість наших захисників. Завдяки їх героїзму тримається наша держава й буде триматися далі. Та жахлива війна безжально забирає життя кращих доньок і синів України. І не висихають сльози жінок і дітей, які побиваються у горі за рідними, котрих забрала жорстока війна.
Небесне військо поповнилося ще одним нашим Героєм – 22 листопада біля населеного пункту Андріївка, Бахмутського району, Донецької області при захисті Батьківщини під час виконання бойових завдань героїчно загинув воїн України старший солдат Бардаков Юрій Вікторович, 02.12.1991 року народження. Мужньо захищав Україну з 1 березня 2022 року механіком-водієм 1 відділення розмінування інженерно-дорожнього взводу інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення військової частини.
У цей гіркий для родини час висловлюємо глибокі співчуття всім рідним і близьким загиблого воїна. Сумуємо разом з вами та розділяємо гіркоту втрати. Низький уклін та подяка Герою України, який ціною свого життя відстоював нашу свободу.
Слава Герою! Герої не вмирають. Ми не забудемо, і не пробачимо загарбницькій орді загибелі українців.
Поховання Героя з усіма військовими почестями пройде на Алеї Слави центрального кладовища 29 листопада о 13:00.