Веб-портал міста Люботин » Головна » Герої не вмирають!

 Герої не вмирають!
Автор: Lubotin   Додано:30 березня 2024   Переглядів:23   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Герої не вмирають!



У міській громаді непоправна втрата – смертю хоробрих загинув Кондрашенко Микола Миколайович.

Війна з росією продовжується. У рішучому спротиві російському агресорові українці щодня демонструють мужність, стійкість і сміливість перед жорстоким і підступним ворогом, який чисельно переважає. У пекельних боях захисники докладають надлюдських зусиль, щоб визволити рідну землю. Але в протистоянні з лютим ворогом втрачають свої життя. Із пронизливим болем ми дізнаємося про втрати наших Героїв у цій визвольній війні.

У міській громаді непоправна втрата – смертю хоробрих загинув захисник Кондрашенко Микола Миколайович, 06.12.1985 р. н.

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, у  перших числах березня 2022 року пішов добровольцем до лав ЗСУ. Мужньо воював на найвідповідальніших ділянках фронту. У найкритичніші хвилини боїв двічі рятував життя побратимів.

Солдат Микола Кондрашенко загинув під час виконання службових обов’язків по захисту територіальної цілісності і незалежності України від збройної агресії російської федерації 25.03.2024 р. в районі населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області.

 До щему в серці ми глибоко сумуємо з приводу загибелі захисника, поділяємо невимовний біль і сердечну незагойну рану рідних і близьких Миколи.

Герої не вмирають! Ми не забудемо і ніколи не пробачимо смерть наших Героїв!

Слава полеглому захиснику, світла і вічна пам’ять.

Віддати останню пошану Герою можна буде 30 березня о 12:00 год. на Алеї Слави центрального цвинтаря.