Веб-портал міста Люботин » Головна » До Дня пам’яті захисників України, загиблих у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України

 До Дня пам’яті захисників України, загиблих у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України
Автор: Lubotin   Додано:29 серпня 2023   Переглядів:59   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До Дня пам’яті захисників України, загиблих у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України



 

Герої не вмирають! Слава Україні!

29 серпня – скорботна дата в історії визвольної війни України з росією. Цього дня у 2014 році командування росії підло розстріляло під Іловайськом українських захисників, які виходили з оточення «зеленим коридором». Точно так же підступно 24 лютого 2022 року росія напала на Україну.

Та українці, які впродовж багатьох століть доводили, що є героїчним воїнством, не розгубилися, не злякалися, а з перших днів війни дали гідну відсіч агресору і мужньо б’ються з ворогом на сході і півдні. Мільйони співгромадян працюють у тилу, допомагаючи армії. Всі ми разом об’єдналися проти ворога і тримаємо стрій, бо у нас одна мотивація – вільна Україна.

Півтора року війни, що триває, принесли народу України біль втрат, але й незламну віру в Перемогу і усвідомлення того, що ціна свободи – висока. Ми чітко знаємо, за що б’ємося, і за що помирають найкращі сини та доньки України – за право бути собою і жити на своїй землі. І ми переможемо заради єдиної мети – жити в мирній і процвітаючій Україні, бо ми маємо згуртовану націю, готову боротися до Перемоги над ворогом.

І сьогодні ми згадуємо кожного люботинця-Героя, хто мужньо захищав Україну і віддав своє життя заради майбутнього. Ми щодня пам’ятатимемо про їх подвиг заради нашої Перемоги. Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих бійців. Вічна пам’ять та шана тим, кого немає поряд із нами.

Герої не вмирають! Слава Україні!

 

Міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО