Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання до Дня знань

 Привітання до Дня знань
Автор: Lubotin   Додано:1 вересня 2023   Переглядів:55   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання до Дня знань



 

З початком нового навчального року! Все буде Україна!

Шановна люботинська спільното, щиро вітаю з початком нового навчального року – Днем знань! 


1 вересня – хвилююче свято для учнів, їх батьків і вчителів. Традиційно цього дня в усіх освітніх закладах голосно лунав шкільний дзвоник, сповіщаючи про новий етап шкільного життя. Але вже вдруге початок навчального року відбувається в період, коли Україна веде боротьбу з жорстоким ворогом за право на існування, за своє майбутнє. І батьки наших школярів зараз на передовій зі зброєю в руках відважно захищають державу від російського агресора. Захищають, щоб було майбутнє у дітей і онуків, захищають їх право здобувати освіту українською мовою в українській школі та знати історію своєї країни. Пам’ятаймо, що можливістю навчатися завдячуємо героїчним Збройним силам України. Та ми всі віримо, що дух єдності і патріотизму народу приведе нас до Перемоги, яка відкриє нашим дітям нові можливості для реалізації здібностей у вільній, безпечній і квітучій Україні.

Шановні освітяни, вам довірено найбільше багатство нашої України – діти, її гордість, її майбутнє. Впевнений, що ми разом зможемо забезпечити якісний освітній процес, щоб виховати їх ще розумнішими і патріотичнішими.

Усім школярам бажаю, щоб навчальний рік пройшов у мирній, спокійній атмосфері, подарував багато хороших емоцій і збагатив кожного новими знаннями. Тож, впевнено підкоряйте найскладніші вершини знань і завжди пам’ятайте, що ви – українці!  Зростайте в любові до України і вірте в нашу Перемогу!

З початком нового навчального року! Все буде Україна!

 

 

               З найкращими побажаннями міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО