Веб-портал міста Люботин » Головна » З 1 по 5 листопада Харківська та Харківська міська філії "Газмережі" прийматимуть показання газових лічильників споживачів.

 З 1 по 5 листопада Харківська та Харківська міська філії "Газмережі" прийматимуть показання газових лічильників споживачів.
Автор: Lubotin   Додано:1 листопада 2023   Переглядів:77   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

З 1 по 5 листопада Харківська та Харківська міська філії "Газмережі" прийматимуть показання газових лічильників споживачів.



Мешканці Харкова та області можуть самостійно переконатись у зарахуванні переданих даних на особові рахунки. Показання відображаються протягом доби у кабінетах споживачів.

Показання газових лічильників зараховується протягом години після передачі 

Клієнти Харківської та Харківської міської філій «Газмережі» можуть самостійно проконтролювати зарахування показань лічильників на особовий рахунок. Така функція доступна в Особистих кабінетах на сайті «Газмережі».  

При передачі дані лічильника через Особистий кабінет «Газмережі» дані на особовому рахунку оновлюються протягом години у розділі «Показання та споживання газу». Для цього у верхній частині Особистого кабінету треба вести показання лічильника. 

Для реєстрації кабінету потрібно:  

  • Перейти у розділ «Особистий кабінет» на сайті «Газмережі»https://my.grmu.com.ua/login  
  • Обрати Оператора ГРМ: 

Харківська філія – для споживачів області  

Харківська міська філія – для споживачів м. Харків  

  • Ввести особовий рахунок за розподіл газу: 

132.. - клієнти Харківської філії «Газмережі» 

131.. - клієнти Харківської міської філії «Газмережі» 

Показання газових лічильників за жовтень приймаються до 5 листопада.