Веб-портал міста Люботин » Головна » Нагорода знайшла Героїв, на жаль, посмертно.

 Нагорода знайшла Героїв, на жаль, посмертно.
Автор: Lubotin   Додано:15 листопада 2023   Переглядів:57   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Нагорода знайшла Героїв, на жаль, посмертно.

Указами Президента України від 03 листопада 2023 р. №731/2023 та від 10 листопада 2023 року №746/2023 «Про відзначення державними нагородами» нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня ПАВЛІКА Руслана Юрійовича (посмертно) та СЕРЕДУ Сергія Володимировича (посмертно).

 



 

 
Жорстока війна триває. Україна мужньо чинить опір, і наші незламні захисники назавжди змінили уявлення світу про Україну, її народ. Але занадто дорогу ціну ми платимо за просту можливість жити на своїй рідній землі, бо Перемога здобувається ціною здоров’я й життя наших захисників.  Ми із глибоким жалем і скорботою згадуємо тих, хто віддав своє життя за свободу України.
Указами Президента України від 03 листопада 2023 р. №731/2023 та від 10 листопада 2023 року №746/2023 «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня ПАВЛІКА Руслана Юрійовича (посмертно) та СЕРЕДУ Сергія Володимировича (посмертно).
Солдат Павлік Руслан на війні був майже з перших її днів, і, мужньо захищаючи рідну землю від російських окупантів, віддав своє життя 16 березня 2022 року в районі села Кам’янка Ізюмського району Харківської області.
Солдат Середа Сергій пішов добровольцем захищати рідну землю, і 05 квітня 2023 року в ході виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області героїчно загинув.
Дякуємо Героям за оборону України. Герої не вмирають, вони завжди живуть у нашій вдячній пам’яті.

Нагорода знайшла Героїв, на жаль, посмертно. Нагорода знайшла Героїв, на жаль, посмертно.