Веб-портал міста Люботин » Головна » 21 листопада, у річницю початку Євромайдану, Україна відзначає День Гідності і Свободи

 21 листопада, у річницю початку Євромайдану, Україна відзначає День Гідності і Свободи
Автор: Lubotin   Додано:21 листопада 2023   Переглядів:48   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

21 листопада, у річницю початку Євромайдану, Україна відзначає День Гідності і Свободи.

Це знакове свято свідчить, що Гідність і Свобода для нас є святими поняттями.



 

 

Свобода варта того, щоб за неї боротися! І це довели українці, які в морозні місяці 2013-2014 років у центрі столиці, на майдані Незалежності, відстоювали європейський вибір нашої країни. Це довели Герої Небесної Сотні та герої-добровольці, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали свої життя заради України та її свободи. Бо українці мають гідність, і понад усе цінують свободу, тому не звикли здаватися.

Сьогодні наші героїчні захисники воюють за гідність і за державу Україна. Ми заплатили й продовжуємо платити дуже високу ціну за свободу. Та ми ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну своє життя, і ніколи не пробачимо тих, хто позбавив їх життя й хотів позбавити нас волі.

У період тяжких випробувань нас на міцність, ми продовжуємо бути згуртованими, підтримувати один одного та допомагати нашим військовим, які звільняють українську землю від російських окупантів, і роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Ми неодмінно переможемо!

Слава Україні! Слава мужньому народу України!

 

З побажаннями переможного миру і незгасної віри в щасливе майбутнє міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО