Веб-портал міста Люботин » Головна » Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодоморів

 Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодоморів
Автор: Lubotin   Додано:25 листопада 2023   Переглядів:55   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодоморів



90 років тому попередники путінського режиму, поплічники сталіна, вчинили в Україні Голодомор – страшну трагедію, яка забрала мільйони життів українців.

    Це була спланована акція: народ України хотіли зломити, залякати, поставити на коліна, винищити. І  досі невідома точна кількість злочинно вбитих радянським режимом українців. За офіційними даними, СРСР закатував понад сім мільйонів українців на території України та ще три мільйони поза межами країни, де жили етнічні українці.
    Сьогодні ідеологічна суть росії не змінилася, росія переслідує ту ж саму мету – геноцид народу України. Вона вбиває мирне населення, краде врожаї або знищує їх, обстрілює поля, та заміновує сільгоспугіддя. За час тривання війни ми побачили: країна-агресор хоче знищити нас, як народ – нашу ідентичність, культуру та мову. Рашистський режим використовує продовольство, як інструмент упокорення, зброю для масового знищення та засіб політичного шантажу, провокуючи продовольчу кризу у світі нищенням українських зерносховищ і вивезенням українського зерна з окупованих територій.
     Сьогодні ми боремося за кожен метр рідної землі, і ми вже пройшли частину шляху до Перемоги. Ми вистоїмо. Ми переможемо, бо в нас немає іншої дороги.
     Пам’ятаймопро жертви Голодомору, і підтримуймо тих, хто бореться за Україну. 
 
З побажаннями переможного миру міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО