Веб-портал міста Люботин » Головна » ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

 ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
Автор: Lubotin   Додано:4 грудня 2023   Переглядів:43   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ



про проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування зупинного пункту «Майський» 04.12.2023 14:00

      Виконавчий комітет Люботинської міської ради Харківської області інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування зупинного пункту «Майський» у формі електронних консультацій та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.
Організатор громадського обговорення:
Міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО, Виконавчий комітет Люботинської міської ради Харківської області.
      Відповідно  до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», абз. 4 ст. 1, ст. 7 Закону України «Про географічні назви», беручи до уваги лист регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» від 01.06.2023 №Н/НГ-41/132, лист Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08.08.2023 №12829/47/10-23, керуючись п.п.20, п.4, ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з розпорядженням міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА від ____________2023 № __  “Про проведення громадського обговорення щодо перейменування зупинного пункту «Майський» пропонується  перейменувати зупинний пункт «Майський» на «Травневий».
   Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юридичної особи) прізвища, імені, по-батькові (фізичної особи) та адреси протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення, на поштову адресу: 62433 Харківська область, Харківський район, місто Люботин, вулиця Слобожанська, 26 (тел. 741-11-63)  або на електронну пошту: lubotin.miska.rada@gmail.com,.
 Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються  і не розглядаються.
Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення, можна отримати  в Люботинській міській раді за телефоном: 741-11-68; електронна пошта  lubotin.miska.rada@gmail.com,
  Відповідальна особа за проведення громадського обговорення начальник відділу містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконкому Люботинської міської ради Денис МИРОНЕНКО.
Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Люботинської міської ради за посиланням:  http://lubotin-rada.gov.ua/ протягом 5 днів після проведення громадського обговорення.