Оголошення ВККУ
Автор: Lubotin   Додано:23 квітня 2024   Переглядів:15   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Оголошення ВККУ

Наполегливо просимо дотримуватись правил користування каналізаційними мережами задля запобігання створенню аварійних ситуацій.

 



Шановні мешканці вул. Будівельної, вул. Ціолковського та інші абоненти ВККУ Люботинської міської ради!

У зв’язку з частими заторами на мережі централізованого водовідведення по вул. Будівельній та вул. Ціолковського 22.04.2024 року було проведено ревізію оглядових колодязів. Під час обстеження було виявлено засмічення мережі водовідведення ганчір’ям, харчовими відходами, предметами особистої гігієни. Дані відходи забивають каналізаційний трубопровід, що в свою чергу призводить до частих заторів на мережі централізованого водовідведення. Мешканці житлових будинків, не замислюючись про шкоду, викидають до мереж водовідведення різного роду заборонені правилами користування каналізаційними мережами предмети та речовини: ганчір’я, особисті речі, будівельні матеріали тощо. Наполегливо просимо дотримуватись правил користування каналізаційними мережами задля запобігання створенню аварійних ситуацій.

НАГАДУЄМОнедопустиме у мережі водовідведення потрапляння піску, будівельного сміття, сухих й розведених будівельних сумішей і їх залишки, ганчірок, вати, предметів особистої гігієни, харчових відходів, скла, металевих й дерев’яних предметів, хутра та волосся. А також, легкозаймистих рідин, кислот, масел!

Будьте розсудливими та відповідальними!

З повагою, адміністрація ВККУ Люботинської міської ради.