Веб-портал міста Люботин » Головна » Увага! Конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни - в мріях дитини»

 Увага! Конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни - в мріях дитини»
Автор: Chekardina   Додано:4 лютого 2015   Переглядів:1033   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Увага! Конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни - в мріях дитини»

Харківська об’єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Харківській області запрошує школярів Харківського району та м. Люботин, які вміють малювати, писати вірші, оповідання, або мають ідеї щодо комп’ютерної анімації – взяти участь у конкурсі дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини», який організовано Державною фіскальною службою України.

Конкурс проводиться у три етапи: районний, регіональний і Всеукраїнський. Наразі проходить перший етап конкурсу, який триватиме для юних митців і триватиме до 30 березня 2015 року. Участь у ньому приймають дві категорії учнів:

І категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 9-11 років;

ІІ категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.

Конкурсанти змагатимуться між собою за трьома напрямками: художні твори; комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори. Усі роботи повинні базуватися на податковій та митній тематиці.

Обов’язковим атрибутом до усіх робіт має бути довідка про автора: його прізвище, повне ім’я та дата народження; місце проживання (повну адресу); коротка біографічна довідка з описом творчих здібностей, а також назва навчального закладу та контактний телефон.

Роботи, що відповідають тематиці конкурсу подаються до Харківської ОДПІ до 30 березня 2015 року, за адресою: м. Харків, провулок Пархоменко, 3. Кабінет 1.8. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 94-99-36.

 

04.02.2015 – Харківська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Харківській області