Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » ПРО СИСТЕМУ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ – СТУДЕНТАМ ЮРИДИЧНОЇ КЛІНІКИ

 ПРО СИСТЕМУ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ – СТУДЕНТАМ ЮРИДИЧНОЇ КЛІНІКИ
Автор: Бутенко Анна   Додано:13 квітня 2021   Переглядів:169   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Регіональний центр – база практики для майбутніх юристів кількох вишів Харкова, зокрема, Харківського національного університету внутрішніх справ. На підставі Меморандуму про співробітництво студенти ХНУВС проходять практику в Регіональному центрі, а сьогодні відбулась зустріч студентів юридичної клініки (керівниця
Элла Вакулович
) з директором РЦ.
Анатолій Бородавка розповів про систему безоплатної правової допомоги. Особливо молодь зацікавили такі проєкти, як Програма відновного правосуддя для неповнолітніх і «Волонтер БПД», про які ставили багато запитань.
Майбутні правники, які уже зараз надають консультації у своїй юридичній клініці, відкрили для себе платформу wiki.legalaid.gov.ua, де зібрана потужна база юридичних консультацій. Також переглянули відео про мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога», який відповість на будь-яке запитання стосовно системи та надання БПД, відразу завантажили та випробували його.
Студенти відвідали й
Харківський місцевий центр з надання БВПД
у якому безпосередньо надаються консультації клієнтам. Директорка Оксана Сіренко ознайомила з роботою ХМЦ й запросила майбутніх юристів до співпраці.
ПРО СИСТЕМУ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ – СТУДЕНТАМ ЮРИДИЧНОЇ КЛІНІКИ
ПРО СИСТЕМУ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ – СТУДЕНТАМ ЮРИДИЧНОЇ КЛІНІКИ