Веб-портал міста Люботин » Безоплатна правова допомога » МАЙБУТНІ ЮРИСТИ – СТУДЕНТАМ КОЛЕДЖУ СПОРТУ

 МАЙБУТНІ ЮРИСТИ – СТУДЕНТАМ КОЛЕДЖУ СПОРТУ
Автор: Бутенко Анна   Додано:24 лютого 2021   Переглядів:214   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 1)

Регіональний центр – база практики для студентів-юристів кількох вишів Харкова, з якими укладені відповідні меморандуми про співробітництво. Майбутні правники на практиці займаються «живими» справами – беруть участь у судових засіданнях, пишуть позовні заяви, спілкуються з клієнтами. Вони також долучаються до проведення правопросвітницьких заходів, адже правопросвітництво – важливий напрям діяльності системи БПД.
Разом з керівником практики Максимом Фенем, начальником відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру, майбутні юристи – Данило Димченко, Самір Магеррамов і Андрій Моря провели захід на тему «Стоп, булінг!» для студентів Харківського фахового коледжу спорту.
Усю інформацію стосовно таких понять, як булінг, кібербулінг, з’ясовували в інтерактиві – «лектори» задіювали присутніх, не дозволяючи їм бути просто слухачами та глядачами, залучали їх до відповідей, участі у процесі. І студенти коледжу із задоволенням брали участь в активностях. Для візуальної підтримки були і презентація, створена практикантами, і соціальний ролик БПД щодо запобіганню булінгу.
А на самкінець усі занурилися в телефони – але не тому, що «назовні» було нудно. Навпаки – майбутні правники для перевірки засвоєного використали сучасні онлайн-інструменти. Вони створили підсумкові тести онлайн, слухачі заходили в них зі своїх смартфонів і відповідали. Засвоєння матеріалу заслужило найвищої оцінки! Втім, як і його подання.
МАЙБУТНІ ЮРИСТИ – СТУДЕНТАМ КОЛЕДЖУ СПОРТУ