Земельні відносини
Автор: Бутенко Анна   Додано:13 квітня 2021   Переглядів:164   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

128311;Реалізація та захист прав громадян у сфері земельних відносин.
128311;Досвід співпраці системи БПД з органами місцевого самоврядування в гірських населених пунктах.
- Ці питання розглядалися під час онлайн-семінару для представників територіальних громад Івано-Франківської області, що відбувся в межах 128196;меморандуму про співпрацю між Координаційним центром з надання правової допомоги та Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».
Представники територіальних громад Івано-Франківської області дізналися про 128736;інструменти співпраці з системою безоплатної правової допомоги, роботу консультаційних пунктів, навчальні та правопросвітницькі заходи, методичні матеріали та програми надання БПД, які після затвердження місцевими радами сприяють забезпеченню реальних правових потреб громад.
128172;"З наближенням відкриття ринку землі питання земельних правовідносин набувають все більшої актуальності. Це цікавить як керівників громад, так і мешканців сіл" – зазначив заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Сергій Ющишин.
Такі семінари відбуваються окремо для кожного регіону України за участі не лише фахівців регіонального та місцевих центрів з надання БВПД та регіональних відділень АМУ, а й представників органів виконавчої влади, державних установ та організацій, які також зацікавлені в налагодженні співпраці.
128172;"Напрацювання Івано-Франківського РВ АМУ та досвід центрів з надання БВПД Івано-Франківської області дозволять наблизити юридичні послуги для кожного мешканця нашої області», – зазначив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.
Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/39vxXTB
Земельні відносини