Гакатон #InnovateLegalAid
Автор: Бутенко Анна   Додано:13 травня 2021   Переглядів:192   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

Ми постійно розвиваємося та вдосконалюємося10071;10071;10071; Наша колега, Бутенко Ганна, працювала в команді на дводенному онлайн-гакатоні #InnovateLegalAid, де були знайдені інноваційні рішення для вирішення найболючіших проблем клієнтів та співробітників системи БПД
Гакатони — це заходи під час яких учасники об'єднуються в команди, аби разом знайти рішення існуючих проблем. Зазвичай, учасники гакатонів працюють в умовах обмеженого часу з використанням інноваційних методологій чи технологій.
На дводенному онлайн-гакатоні #InnovateLegalAid, який наша команда провела за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя», представники системи БПД презентували проблеми клієнтів, обрані в ході дослідження системи, та залучили у свої команди колег з приватного сектору. Команди понад 10 годин натхненно працювали над поглибленням розуміння обраної ними проблеми, пошуком можливих рішень тастворенням прототипів. Під час презентації прототипів вони також отримали поради від експертів.
Зрештою, учасники гакатону за допомогою методології дизайн-мислення знайшли інноваційні рішення для восьми найболючіших проблем клієнтів та співробітників системи БПД. Далі на команди чекає чотири тижні менторської програми, зокрема, вони зможуть протестувати свої прототипи на майбутніх користувачах, а у червні вже презентуватимуть свої проєкти громадськості.
Дякуємо учасникам та менторам за роботу! Поліпшуємо доступ до правосуддя у рамках проєкту #InnovateLegalAid через інноваційні рішення для проблем системи БПД 127775;
Проєкт здійснюється за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine) у рамках Програма USAID «Нове правосуддя». Партнерами є Координаційний центр з надання правової допомоги та PRAVOKATOR правовий клуб.

Гакатон #InnovateLegalAid