Корисні посилання
Автор: Бутенко Анна   Додано:15 листопада 2021   Переглядів:133   Категорія - [Безоплатна правова допомога]
 
 (голосів: 0)

129300; Завели нове знайомство і хочете знати про людину більше?
Фахівчиня Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області Ольга Безрученко зібрала кілька сайтів, на яких можна абсолютно легально перевірити репутацію людини.
128073; Сайт судової влади: court.gov.ua
Можна дізнатися, де, з ким і за що людина судилася.
На сайті вказуються тип справи, назва суду, статус учасника справи — позивач чи відповідач. Крім деталей справи, там зазначаються час і місце її розгляду, якщо вона ще триває.
128073; Реєстр боржників: erb.minjust.gov.ua
Допоможе зрозуміти, чи є особа боржником у виконавчому провадженні та дізнатись категорію стягнення, наприклад: штраф, аліменти, виплата боргових зобов’язань.
128073; Реєстр осіб, що перебувають у розшуку: wanted.mvs.gov.ua
Можна перевірити, чи вважається людина зниклою чи переховується людина від органів влади І якщо це так, буде вказано у вчиненні якого кримінального правопорушення її підозрюють.
128073; Реєстр корупціонерів: corruptinfo.nazk.gov.ua
Містить інформацію про фізичних та юридичних осіб, які вчинили корупційні правопорушення, реєстр ведеться з лютого 2019 року.
128073; Реєстр речових прав на нерухоме майно: kap.minjust.gov.ua
Можна перевірити, чи зареєстровано на особу будь-яке нерухоме майно, підстави та період його набуття, а також чи накладено арешти на таке майно.
Інформація на цих ресурсах є загальнодоступною, бо дані про борги, суди, нерухомість громадян є відкритими і зберігаються у державних реєстрах. Тобто люди самі віддали цю інформацію державі і погодилися з тим, що вона буде доступною для інших.
Корисні посилання