Веб-портал міста Люботин » Головна » «Вінок Слобожанщини»

 «Вінок Слобожанщини»
Автор: Svetlana   Додано:17 грудня 2018   Переглядів:548   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

«Вінок Слобожанщини»

15-16 грудня 2018 року а  актовій залі Будинку Поліції м. Харкова пройшов ХIX відкритий фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Вінок Слобожанщини». Цей конкурс за багато років створив репутацію чесного і неупередженого, щирого та щедрого на подарунки, де кожний учасник — зірка.

 

«Вінок Слобожанщини»

 

 

Велике та справедливе журі складається виключно з вокалістів. Вони представляють різні жанри, різні покоління, але об’єднує їх усіх високий професіоналізм та любов до співу і до дітей.

Цього року участь у конкурсі «Слобожанський віночок» взяли учні класу сольного співу Люботинської дитячої музичної школи  одразу стали переможцями.

Так, першокласники Гекова Інна та Комір Варвара – стали володарями звання «Срібний дебют», а вокальний ансамбль «Родзиночка» у складі: Федін Роман, Поставнича Наталія, Дуднік Алевтина, Титаренко Наталія, Лубенська Ніколь, Кузьміна Вероніка, Балакірєва Дарья, Бридня Катерина та Щокіна Марія стали «Лауреатами І ступеню» та були запрошені до  участі у гала-концерті фестивалю.

 

«Вінок Слобожанщини»

 

 

Кожен учасник отримав призи і подарунки завдяки великій кількості спонсорів та партнерів фестивалю.

З року в рік кількість вокалістів збільшується, майстерність учасників зростає, і тим почесніше стає звання Лауреата.

 

«Вінок Слобожанщини»

 

 

Вітаємо переможців, викладача Колесник Ольгу Іванівну та концертмейстера Луцюк Ірину Володимирівну. Дякуємо організаторам фестивалю та батькам учнів за підтримку обдарованих дітей!


Директор Люботинської ДМШ

Ю.В.Еткало